Aanbod

Ervaren Coach Amersfoort

Wat kan ik betekenen?

Zijn er vragen en/of is er al gelijk interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan vooral contact met mij op. Het is gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Een traject met mij is gebaseerd op het voelen dat wij met elkaar kunnen samenwerken. Alleen dan kunnen er stappen vooruit gezet worden.

 

Voor de gesprekken kan ik verschillende locaties aanbieden. Ik werk vanuit diverse coachhuizen, vanuit mijn huisadres, maar ook op een bedrijfslocatie. Dit kunnen wij met elkaar afstemmen. Het is ook mogelijk om online te coachen en ook het kennismakingsgesprek online te hebben.

Aanvragen kennismakingsgesprek

AANBOD

Voor de sessies kunnen wij verschillende vormen afspreken. Het kan op locatie, volledig online, maar ook een combinatie. In overleg bepalen wij hoeveel sessies er nodig zijn en welke vorm voorkeur heeft. Bij online coaching zullen er meerdere contactmomenten zijn, maar met een kortere tijdsduur. Bij offline coaching duren de sessies 1,5 uur.

 

Ik werk met een uurtarief van € 95,00 maar bied ook pakketten en een strippenkaart aan. Voor bedrijven zijn de tarieven excl. btw en voor particulieren incl. btw. Voor bedrijven kunnen er ook offertes op maat gemaakt worden. Hiervoor kunt u apart contact opnemen.

Wat is het verschil tussen pakketten en een strippenkaart?

 

Pakketten:

Bij vragen op het gebied van stress en burn-out, lifecoaching, zelfvertrouwen opbouwen of loopbaancoaching ga je een traject in waarbij wij gaan werken aan jouw vraag om inzicht te krijgen, verandering te bewerkstelligen en vertrouwen te vergroten. Het afspreken van zo’n traject geeft rust, omdat er een periode gecreëerd wordt waarin je in alle rust kunt focussen en groeien. De pakketten zijn afgestemd op een bepaalde looptijd, omdat de trajecten een continuïteit nodig hebben om de vraag goed te behandelen.

 

Strippenkaart:

Niet altijd hoeft er een traject afgesproken te worden. Er is ook een duidelijke vraag  om op momenten naar een coach te gaan wanneer je behoefte hebt om objectief te sparren en/of gestimuleerd te worden, net dat duwtje in de rug te krijgen. Mocht dit iets voor jou zijn dan is een strippenkaart een goede optie. Deze is een jaar geldig.

Weten wat coaching voor jou kan betekenen?

Contact opnemen