Aanbod

Ervaren Coach Amersfoort

Wat kan ik betekenen?

Zijn er vragen en/of is er al gelijk interesse in een kennismakingsgesprek? Neem dan vooral contact met mij op. Het is gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. Een traject met mij is gebaseerd op het voelen dat wij met elkaar kunnen samenwerken. Alleen dan kunnen er stappen vooruit gezet worden.

 

Voor de gesprekken kan ik verschillende locaties aanbieden. Ik werk vanuit diverse coachhuizen, vanuit mijn huisadres, maar ook op een bedrijfslocatie. Dit kunnen wij met elkaar afstemmen. Het is ook mogelijk om online te coachen en ook het kennismakingsgesprek online te hebben.

Aanvragen kennismakingsgesprek

Tarieven

Voor de sessies kunnen wij verschillende vormen afspreken. Het kan op locatie, volledig online, maar ook een combinatie. In overleg bepalen wij hoeveel sessies er nodig zijn en welke vorm voorkeur heeft. Bij online coaching zullen er meerdere contactmomenten zijn, maar met een kortere tijdsduur. Bij offline coaching duren de sessies 1,5 uur.

 

Ik werk met een uurtarief van € 125,00 maar bied ook pakketten en strippenkaarten aan. Voor bedrijven zijn de tarieven excl. btw en voor particulieren incl. btw. Voor bedrijven kunnen er ook offertes op maat gemaakt worden. Hiervoor kunt u apart contact opnemen.

 

Wat is het verschil tussen pakketten en strippenkaarten?

Pakketten: Over het algemeen werk ik met pakketten en daarvan bepalen wij welke het best ingezet kan worden om met je vraag aan de gang te gaan. Het afspreken van zo’n traject geeft rust, omdat er een periode gecreëerd wordt waarin je in alle rust kunt focussen en groeien.

Strippenkaarten: Voor sommigen is de drempel te groot voor zo’n traject en soms ook niet nodig. Voor hen is het juist een uitkomst wanneer er bij behoefte een gesprek kan worden aangevraagd. Je kunt elk gesprek ook zelfs een andere vraag hebben. Hiervoor is de strippenkaart dan een uitkomst.

Weten wat coaching voor jou kan betekenen?

Contact opnemen