Marian van de Berg, life- en loopbaancoach in Almere en Amersfoort
18859
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-18859,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Durf je koers te wijzigen

Over Marian van de Berg

Na een roerige tijd heb ik een weg afgelegd waarin ik het heb geleerd plezier en vrolijkheid gericht terug te brengen in mijn leven. Te zoeken naar wie ik echt ben, wat ik wil doen in mijn leven en hoe ik dit kan bereiken. De quote “Durf je koers te wijzigen” is zeker op mij van toepassing. En die ervaring wil ik graag doorgeven!

 

Daarin neem ik mee waar ik zelf het meeste geluk in heb ervaren; de confrontatie met mijzelf aangaan. Dat deed ik door mij, als moeder van drie volwassen kinderen, net terug uit Amerika waar ik als expat had gewoond, met werkervaring in de financiële administratie en als office manager, binnenste buiten te keren. Het is niet eenvoudig om die weg te bewandelen, maar het is wel doeltreffend en het maakt je sterker.

 

Ik heb het talent om naar mensen te luisteren, te begeleiden en te ondersteunen professioneel ingezet door opleidingen te volgen en hiermee mijn eigen praktijk gestart. Nu ben ik waar ik met ziel en zaligheid voor sta: een coach die respectvol confronteert, snel tot de kern komt en praktische adviezen geeft.

 

 

Ik zie je graag in mijn praktijk.