Durf je koers te wijzigen

Over Marian van de Berg

Ik heb het talent om naar mensen te luisteren, te begeleiden en te ondersteunen professioneel ingezet door mijn eigen praktijk te starten. Eerst naast een betaalde baan, nu richt ik mij volledig op coaching. Om daar te komen heb ik een aantal opleidingen gevolgd, maar zal ook zeker nooit uitgeleerd zijn. Ik ben nu wel waar ik in geloof en wil zijn: een coach die respectvol confronteert, snel tot de kern komt en praktische adviezen geeft.

 

Welke weg heb ik afgelegd om dit te bereiken? Na een voor mij persoonlijk roerige tijd heb ik geleerd plezier en voldoening gericht terug te brengen in mijn leven. Te zoeken naar wie ik echt ben, wat ik wil doen in mijn leven en hoe ik dit kan bereiken. De quote “Durf je koers te wijzigen” is zeker op mij van toepassing. En die ervaring wil ik graag doorgeven!

 

Daarin neem ik mee waar ik zelf het meeste geluk in heb ervaren; de confrontatie met mijzelf aangaan. Dat doe ik door te kijken naar mijn leven en mijzelf de vraag te stellen wat ik nou eigenlijk echt graag wil. Na een druk expat-leven in Amerika en als moeder van drie volwassen kinderen wist ik dat er dingen anders moesten. Het is niet eenvoudig om die weg te bewandelen, maar het is wel doeltreffend en het maakt je sterker.

 

Ik zie je graag in mijn praktijk.