Marian

Durf je koers te wijzigen

Marian van de Berg

Ik begeleid jou in het maken van keuzes en daarmee je mogelijkheden benutten.

Mijn overtuiging is dat je altijd stappen naar voren kunt maken. Een betere versie van jezelf kunt zijn.

 

Wanneer je in bijzondere omstandigheden komt helpt het om dit te accepteren en er niet tegen te vechten. Je komt anders gewoon niet vooruit. Wat dan belangrijk is het onderzoeken wat jouw motivatie is (je WHY) en van daaruit keuzes maken. Kleine stapjes en soms een grote stap, maar voelen dat je vooruit gaat, dat je leeft, is wat jou dan gaat helpen. Trots zijn op de dingen die wel lukken, ook als zijn ze heel klein.

 

Voor mij geldt dat ik in heel lang een prima leven leidde, maar dat het ook zo druk was dat ik er niet bij stil stond dat het ook anders kon. Of als ik dit wel dacht, er gewoon geen ruimte voor was, maar ik mijzelf ook geen ruimte gunde. Ik heb altijd parttime gewerkt en daarnaast gezorgd voor mijn gezin. Mijn partner kreeg de kans om een mooie carrière te ontwikkelen en daarvoor zijn wij uiteindelijk voor naar Amerika verhuisd en ik heb daar een aantal jaren gewoond.

 

Op enig moment kwam ik er onverwachts alleen voor te staan en heb toen moeten leren hoe ik verder wilde gaan. Het was schrikken en helemaal niet leuk en erg verdrietig. Hoe ga je dan verder? Door de confrontatie met mijzelf aan te gaan heb ik veel geleerd. Zoeken naar wie ik echt ben, wat ik wil doen in mijn leven en hoe ik dit kan bereiken zijn vragen geweest die ik mij gesteld heb. Het is niet eenvoudig om die weg te bewandelen, maar het is wel doeltreffend en het maakt je sterker. Voor mij was het wel belangrijk hier hulp bij te zoeken want alleen kon ik het niet. Maar…..ik werk nu in een omgeving waar ik heel gelukkig van word, en mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid.

 

Wat het mij vooral heeft geleerd is dat je keuzes hebt en het aan jou is om er wat mee te doen.

 

‘Durf je koers te wijzigen’

 

Ik help je keuzes te maken. Wat heb jij nodig om trots te zijn op wie je bent, wat je doet en wat je kunt?  Ik ga graag met je in gesprek.

Neem contact op
Marian van de Berg - Lifecoach, Loopbaancoach en Stress- en burnout coach omgeving Amersfoort | Expat friendly

Opleidingen

  • Basisopleiding Coaching, (ICM)
  • Loopbaancoaching (Alba Academie)
  • Teamcoaching (Alba Academie)
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy) (ICM)
  • Stress en burn-out coaching (ICM)
  • Systeemopstellingen
  • Gecertificeerd voor DISC & Drijfveren Analyse
  • Inleiding in Appreciative Inquiry (School voor Interventiekunde)