Marian

Durf je koers te wijzigen

Marian van de Berg

Mijn talent om naar mensen te luisteren, te begeleiden en te ondersteunen heb ik professioneel ingezet door een aantal jaren geleden mijn eigen praktijk te starten. Professionaliteit houdt voor mij in dat ik kwaliteit wil waarborgen. Om die reden volgde ik dan ook geaccrediteerde opleidingen. Dit zorgt ervoor dat ik geregistreerd sta bij Nobco (het platform voor professionele coaching in Nederland). De opleidingen die ik heb gevolgd zijn:

 

  • Basisopleiding Coaching, (ICM)
  • Loopbaancoaching (Alba Academie)
  • Teamcoaching (Alba Academie)
  • ACT (Acceptance and Commitment Therapy) (ICM)
  • Stress en burn-out coaching (ICM)

 

Daarnaast korte opleidingen en masterclasses waaronder Systeemopstellingen en Online Coaching. Ik houd ervan mij steeds meer te bekwamen, natuurlijk raak je nooit uitgeleerd.

 

Ik ben nu wel waar ik in geloof en wil zijn: een coach die respectvol confronteert, snel tot de kern komt en verrassende inzichten geeft.

 

Zoeken naar wie ik echt ben, wat ik wil doen in mijn leven en hoe ik dit kan bereiken zijn vragen geweest die ik mij gesteld heb. In vele fases van je leven zal iedereen die vragen hebben. Voor mij kwam de behoefte naar antwoord en actie op het moment dat ik alleen kwam te staan. Door de confrontatie met mijzelf aan te gaan heb ik veel geluksmomenten ervaren. Het is niet eenvoudig om die weg te bewandelen, maar het is wel doeltreffend en het maakt je sterker.

 

De quote ‘Durf je koers te wijzigen’ is zeker op mij van toepassing. In dat ervaren wil ik je graag begeleiden.

 

Ik ga graag met je in gesprek

Klik hier om het aanbod te bekijken