Zelftest

Ben jij klaar om meer uit het leven te halen?

 

Heb jij het gevoel dat er meer in je leven zit dan je er nu uithaalt?

Dat je vast zit in je huidige privé – of werksituatie?

En dat je niet weet welke stappen je moet zetten om hier mee aan de slag te gaan?

 

Doe dan de zelftest en ontdek hoe bewust jij met je persoonlijke ontwikkeling bezig bent.

 

Klik hier voor de gratis zelftest

 

 

LET OP:

Mijn mail kan in de spambox terecht komen. Wanneer je mijn e-mail adres als veilig markeert komt het daarna altijd in de inbox.

Zelftest coaching

Leef het leven dat jij wilt, bewust zonder dat alles je overkomt. Start met persoonlijke ontwikkeling.

 

Wat verstaan we eigenlijk onder persoonlijke ontwikkeling?

 

Officieel is dit de definitie:

‘Het gebied van de persoonlijke ontwikkeling betreft alles rondom de ontwikkeling van het zelfbewustzijn, de identiteit, het eigen talent en potentieel, het vergroten van de kwaliteit van het leven en het realiseren van dromen en aspiraties. Dit zowel in persoonlijke als in zakelijke omgeving.

 

In de praktijk betekent het dat je weet dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt. Dat kan dan in je huidige privé- en/of werksituatie zitten. Het niet meer uithalen wordt vaak veroorzaakt door je overtuigingen/belemmeringen en gewoontes die je tegenhouden. Hier aan werken is niet altijd eenvoudig, maar we weten natuurlijk ook dat wij door dit wel te doen, leren en weten. Het is dus een uitdaging, maar eenmaal stappen gezet is het een heerlijk gevoel om te ervaren wat het oplevert. Zelfs alleen al het feit dat je voor je zelf stappen hebt durven nemen. Bewust kiezen voor jezelf is kiezen voor persoonlijke groei en daarmee persoonlijke ontwikkeling.

 

Deze test geeft je inzicht in waar je nu staat en waar je naar toe zou willen gaan. De test kun je uitprinten, maar ook online invullen.

Doe de zelftest

VOOR MEER INFORMATIE VERWIJS IK JE GRAAG NAAR MIJN PAGINA:

LifecoachingLoopbaancoaching