Blog - Marian van de Berg
21802
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-21802,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Mijn bedrijf bestaat 2 jaar

Hoewel het een moeilijke en ongewisse tijd is, wil ik hier wel met plezier bij stil staan. En uiteraard graag met jou vieren.

1 April 2018 begon ik eindelijk mijn eigen praktijk als coach voor mensen die voelen dat er meer in hen zit dan er nu uitkomt. En jee wat voelt het goed om datgene te doen waarvan ik weet dat het zo bij mij past. De weg die ik af moest leggen is spannend geweest, maar ook leuk, en interessant. Zoveel meer over mijzelf te weten gekomen, zoveel interessante mensen ontmoet, zoveel ervaren.

Lees meer

2020

What will you teach yourself in 2020?

New opportunities!

New challenges!

For me 2019 has been a year of many changes. Although many changes are good, some have been difficult. I have learned and experienced by now that changes are lessons to learn. And that’s a good thing! How strange this may sound when we are talking about a sad change.

How’s this possible?

Lees meer

2020

Wat gaat 2020 voor jou betekenen?

Nieuwe mogelijkheden!

Nieuwe uitdagingen!

Voor mij is 2019 een jaar geweest waarin veel is veranderd. En zoals het gaat zijn veranderingen vaak goed en mooi, maar is niet elke verandering makkelijk. Ik heb inmiddels wél geleerd én ervaren dat elke verandering iets oplevert. En dat is positief! Hoe gek dit ook kan klinken wanneer het een verdrietige verandering is.

Hoe dit dan kan?

Lees meer

Keuzes maken en positief verder

Op meerdere momenten in je leven kom je voor de vraag “Hoe nu verder?”

Ook ik heb die momenten beleefd. Een van die momenten is eerder dit jaar omgezet in verhuizen naar een nieuwe stad en voor mijzelf een nieuwe fase inluiden. En het voelt goed! Lees meer

Inspirerende Vrouwen

Ik ben altijd zeer geïnteresseerd in wat mensen inspireert, hoe zij zich gedragen en hoe zij handelen. Je kunt je leren door om je heen te kijken, films te zien, documentaires te bekijken, gesprekken voeren, boeken lezen en zoveel meer.

Lees meer

Belangrijke keuzes maken in je leven is niet eenvoudig.

Hoe en wanneer maak je die? En als je daarvoor met een coach in gesprek wil, wie kies je dan?

In deze video bespreek ik het onderwerp Keuzes en kun je alvast met mij kennismaken. Wil je meer weten? Dan nodig ik je uit om eens bij mij langs te komen.

Lees meer