Werkwijze - Marian van de Berg
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Snel tot de kern, maar in eigen tempo tot inzichten komen

Intake gesprek

Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Kies dan voor een intake gesprek. 

Daarin kunnen wij elkaar leren kennen, bespreken waar jij mee zit en hoe wij dit kunnen aanpakken. Dit gesprek duurt 1 uur is gratis en geheel vrijblijvend.

Coaching voor levens- en loopbaanvragen

Er is geen standaard voor het aantal sessies in een coachtraject. dit is altijd afhankelijk van de vraag die je hebt. Op basis hiervan stellen wij samen het verwachte aantal sessies af. Een sessie duurt 1,5 uur. In het traject zullen wij kijken welke werkwijze het beste past bij jou en daar zullen wij dan mee aan de slag gaan. Uiteraard staat niets daarin vast en kijken wij gedurende het traject wat het beste werkt voor jou. Het doel is dat je antwoord krijgt op de vraag waarmee jij mijn praktijk binnenloopt.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Almere of op een andere gekozen locatie.  Het is ook mogelijk om via skype te coachen, maar daarvoor is er wel de voorwaarde dat er eerst een fysiek gesprek heeft plaatsgevonden. Dit heeft alles te maken met het gevoel van veiligheid dat je moet hebben wanneer wij gaan samenwerken.

De tarieven voor coaching zijn gebaseerd op een uurprijs.

Particulieren

Individuele coaching € 95,00  per uur incl. btw

Relatie coaching € 120,00 per uur incl. btw

ZZ’P’ers

Individuele coaching € 95,00 per uur excl. btw

Organisaties

Individuele coaching  € 120,00 per uur excl. btw

Team coaching

Op basis van een intakegesprek stel ik met u een raamwerk op waar binnen wij vaststellen wat uw vraag is en wie uw doelgroep is.

Kan ik jou helpen om helderheid te krijgen over jouw vraag?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een intake gesprek.

Naar de contactpagina