Werkwijze

Mijn werkwijze:

Snel tot de kern, maar in eigen tempo tot inzichten komen

Werkwijze Jij centraal

WAT wil jij?

Wanneer wij samen aan de slag gaan sta JIJ centraal. Mijn werkwijze is dat wij onderzoeken wat jouw behoefte is om te groeien en daarmee antwoord te krijgen op wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

 

Ik gun je dat je bij mij de vrijheid voelt om te zijn wie je bent en daarmee aan de slag te kunnen gaan. Accepteren wie je bent en compassie met jezelf te hebben. Om te ontdekken welke capaciteiten je hebt en hoe je die (nog) beter kunt benutten. Het resultaat is dat je ontdekt wie je nu wilt zijn, je sterker in je schoenen staat, trotser bent op wie je bent en richtingen op kunt gaan die je niet verwacht had.

 

De stappen uit je verleden hebben je gebracht waar je nu bent. Het is heel mooi en waardevol te ontdekken welke stappen je nu kunt zetten voor je toekomst.

 

Ik ben je gesprekspartner en ga samen met jou dit pad lopen.

WIL JIJ MEER OVER JEZELF ONTDEKKEN?

 

Doe dan deze testen en ontdek waar je nu staat

AssertiviteitstestStresstestZelftest

LET OP:

Mijn mail kan in de spambox terecht komen. Wanneer je mijn e-mail adres als veilig markeert komt het daarna altijd in de inbox.

WAT kan ik je brengen?

Ik werk met je in een sfeer waarin je mijn betrokkenheid en oprechte interesse voelt. JIJ moet weten dat je in je waarde gelaten wordt. Het is al een hele bijzondere stap om te erkennen dat je hulp wilt om te groeien naar meer jezelf te zijn.

 

Het is belangrijk te weten wat je wilt en nog meer WAAROM wil je dit? Wat is je motivatie? En hoe werk je deze motivatie uit, hoe ga je het in de praktijk toepassen en vasthouden?

 

In dit alles kan ik je begeleiden.

Werkwijze MArian van de Berg - Ervaren coach Amersfoort
Werkwijze Ervaren Coach Amersfoort

Hoe werken wij samen?

Hierboven lees je hoe mijn werkwijze is. Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierbij zullen wij eerst kijken of wij samen de klik hebben die nodig is om jou het vertrouwen te geven dat je de juiste stap hebt gezet.  Het doel is dat je vol vertrouwen verder kunt gaan met de stap(pen) die jij kunt nemen.

 

De gesprekken kunnen plaatsvinden op een locatie die jou het beste uitkomt. Ik werk vanuit diverse Coachhuizen door heel Nederland. Het is ook mogelijk om online te coachen en ook het kennismakingsgesprek online te hebben. Hierbij kijken wij eerst wat voor jou het beste werkt.

 

In overleg met elkaar bespreken wij hoe het traject er uit gaat zien en welke kosten hier aan verbonden zijn. Het traject is afhankelijk van jouw vraag en jouw behoefte.

Kan ik jou helpen om helderheid te krijgen over jouw vraag?

Wees vrij om contact op te nemen!

Naar de contactpagina