Werkwijze - Marian van de Berg
19153
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19153,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive

Snel tot de kern, maar in eigen tempo tot inzichten komen

Intake gesprek

Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Kies dan voor een intake gesprek. 

Daarin kunnen wij elkaar leren kennen, bespreken waar jij mee zit en hoe wij dit kunnen aanpakken. Dit gesprek duurt 1 uur is gratis en geheel vrijblijvend.

Coaching voor levens- en loopbaanvragen

De ervaring leert dat een gemiddeld coachtraject bestaat 5 gesprekken van 1,5 uur. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van de vraag die er leeft en welke stappen hier nodig zijn. Naast het coaching gesprek, kun je opdrachten mee naar huis krijgen die het gesprek ondersteunen en je helpen in het proces.

De gesprekken vinden plaats in mijn praktijk in Almere. Is het niet mogelijk om naar de praktijk te komen of woon je te ver weg? Dan zijn er alternatieven over een te komen. Denk aan coaching op locatie of via skype. Voor dit laatste is er wel de voorwaarde dat er eerst een fysiek gesprek heeft plaatsgevonden.

De tarieven voor coaching zijn gebaseerd op een uurprijs. Het is mogelijk om een pakket af te spreken met een totaalprijs, gebaseerd op een aantal sessies.

Particulieren

Individuele coaching € 95,00  per uur incl. btw

Relatie coaching € 120,00 per uur incl. btw

ZZ’P’ers

Individuele coaching € 95,00 per uur excl. btw

Organisaties

Individuele coaching  € 120,00 per uur excl. btw

Team coaching

Op basis van een intakegesprek stel ik met u een raamwerk op waar binnen wij vaststellen wat uw vraag is en wie uw doelgroep is.

Kan ik jou helpen om helderheid te krijgen over jouw vraag?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een intake gesprek.

Naar de contactpagina