Snel tot de kern, maar in eigen tempo tot inzichten komen

WAT wil jij?

Wanneer wij samen aan de slag gaan sta JIJ centraal. Jouw behoefte om te groeien, antwoord te krijgen op wie je bent, wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken.

 

Ik gun je dat je bij mij de vrijheid voelt om te zijn wie je bent en daarmee aan de slag te kunnen gaan. Accepteren wie je bent en compassie met jezelf te hebben. Om te ontdekken welke capaciteiten je hebt en hoe je die (nog) beter kunt benutten. Het resultaat is dat je ontdekt wie je nu wilt zijn, je sterker in je schoenen staat, trotser bent op wie je bent en richtingen op kunt gaan die je niet verwacht had.

 

De stappen uit je verleden hebben je gebracht waar je nu bent. Het is heel mooi en waardevol te ontdekken welke stappen je nu kunt zetten voor je toekomst.

 

Ik ben je gesprekspartner en ga samen met jou dit pad lopen.

Klik hier voor de gratis zelftest voor persoonlijke ontwikkeling

WAT kan ik je brengen?

Ik werk met je in een sfeer waarin je mijn betrokkenheid en oprechte interesse voelt. JIJ moet weten dat je in je waarde gelaten wordt. Het is al een hele bijzondere stap om te erkennen dat je hulp wilt om te groeien naar meer jezelf te zijn.

 

Het is belangrijk te weten wat je wilt en nog meer WAAROM wil je dit? Wat is je motivatie? En hoe werk je deze motivatie uit, hoe ga je het in de praktijk toepassen en vasthouden?

 

In dit alles kan ik je begeleiden.

Hoe werken wij samen?

Hierboven lees je hoe mijn werkwijze is. Ben je nieuwsgierig of ik iets voor je kan betekenen? Kies dan voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierbij zullen wij eerst kijken of wij samen de klik hebben die nodig is om jou het vertrouwen te geven dat je de juiste stap hebt gezet.  Het doel is dat je vol vertrouwen verder kunt gaan met de stap(pen) die jij kunt nemen.

 

De gesprekken kunnen plaatsvinden op een locatie die jou het beste uitkomt. Ik werk vanuit diverse Coachhuizen door heel Nederland. Het is ook mogelijk om online te coachen en ook het kennismakingsgesprek online te hebben. Hierbij kijken wij eerst wat voor jou het beste werkt.

De ervaring heeft geleerd dat het prettig is om een traject vooraf te bepalen aan de hand van pakketten die ik aanbied. Het traject bestaat uit een aantal sessies van 1,5 uur. Natuurlijk ben je vrij om ook minder sessies met mij af te spreken. Je kunt ook bepalen dat je na een traject met mij af en toe wil blijven sparren. Voor deze mogelijkheden zijn er losse sessies af te spreken.

 

Ik bied de volgende pakketten aan:

Pakket 1 6 sessies € 1.000,00
Pakket 2 10 sessies € 1.600,00
Pakket 3 15 sessies € 2.250,00
Uurtarief €    125,00

Bovenstaande prijzen zijn  incl. btw voor particulieren en excl. btw voor bedrijven.

 

Voor teamcoaching gaan wij eerst in overleg om vast te stellen wat je vraag is en op basis daarvan stel ik een raamwerk en prijsvoorstel op.

Kan ik jou helpen om helderheid te krijgen over jouw vraag?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen voor een intake gesprek.

Naar de contactpagina