Op verschillende manieren voelen

sharinginformation

Op verschillende manieren voelen

Ben jij ook iemand die vaak nog beter kan begrijpen en zelfs voelen waar je onrustige gedachten vandaan komen als je quotes leest of een interessant filmpje onder ogen krijgt?

In mijn vorige blog heb ik het gehad over de Mentale schijf van vijf en hoe je daar kunt bekijken waar jij extra aandacht aan kan geven. En met die extra aandacht onderzoeken waar je kunt verbeteren, veranderen….. En uiteraard met de bedoeling om steeds meer te weten wie je bent, wat je wilt en kunt.

Met mijn blogs wil ik je graag laten nadenken over jezelf. Loop je ergens tegen aan en weet je het even niet meer, of heb je een klein zetje nodig? Ik geef je graag informatie en dat kan door verhaal maar ook quotes, liedjes en filmpjes.

 

Quote:

Als je een weg zonder obstakels vindt, leidt hij vast nergens naar toe

Film:

Ik heb 2 interessante, wat oudere, Amerikaanse filmpjes waarbij met praktische voorbeelden eenvoudig stress en geluk toegelicht worden.

 

A powerfull story on stress:

Een filmpje waarin duidelijk wordt hoe belangrijk het is om aan problemen te werken

 

A valuable lesson for life:

Een filmpje waarin duidelijk wordt hoe belangrijk het is om te focussen op de dingen die er toe doen.

 

 

Voor filmpjes en quotes heb ik inmiddels een leuke verzameling, maar nog lang niet genoeg. Heb jij iets interessants om met mij te delen? Ik ontvang het graag!