Dankjewel

dankjewel

Dankjewel

Dankjewel!!!!!!

Dankjewel voor het lezen van mijn blogs!

Jij bent 1 van de mensen die regelmatig mijn blogs leest met informatie waarvan ik denk dat het voor jou van belang kan zijn. En ontzettend bedankt dat je hier nog steeds interesse in hebt. Mocht je nog ideeën hebben over een blog dan hoor ik dat graag van je!

 

Op 1 april bestaat kan ik met veel trots zeggen dat mijn bedrijf 5 jaar bestaat. En wat is dit voorbij gevlogen!  Reflecterend op deze tijd kan ik alleen maar zeggen dat de beslissing om mijzelf om te scholen en van daaruit een eigen bedrijf te starten, de beste keuze is geweest die ik heb kunnen maken voor mijzelf.

Kiezen voor mijzelf en stappen nemen buiten mijn comfortzone is niet altijd mijn ding geweest. Als het al gebeurde dan stond ik meestal niet alleen en had ik een goed vangnet. Maar opeens was mijn persoonlijke situatie niet meer zo veilig en comfortabel, maar ik moest wel door. Dus heel bewust keuzes maken en ook leren van fouten, maar ik kan nu wel zeggen dat dit het mooiste kado is geweest dat ik mijzelf kon geven.

 

Ik gun jou zo dat jij voelt wat er allemaal mogelijk is als je wel een keuze durft te maken.

Dat je wel weet dat er meer is dan waar je nu staat.

Het begint met houden van jezelf en weten wie je bent.

Weten waarom je doet zoals je doet en past dat?

 

Zoals ik al hierboven aangaf, bestaat mijn bedrijf vandaag 5 jaar en dat moet gevierd worden!

Aanbieding:

In de maand April wil ik je het volgende aanbieden:

 

  • Heb jij interesse om te weten wat jouw voorkeursgedrag is;
  • En duidelijk hebben wat dat betekent voor jouw communicatie met anderen;
  • En dan ook beter kunnen inschatten waarom anderen doen hoe ze doen;
  • Wil jij wellicht ook weten wat je drijfveren zijn;
  • Wil je weten wat op welke gebieden jij het sterkst bent en dat benutten om succesvoller te zijn?

 

Met een DISC en/of Drijfveren analyse krijg je hier alle antwoorden op.

 

Mijn aanbieding:

– Een DISC analyse incl. 1,5 uur nabespreking                                          €  250,00 nu   € 190,00

– Een DISC en Drijfveren analyse incl. 2 uur nabespreking                      €  400,00 nu   € 300,00