En dan is het 2023

En dan is het 2023

Velen zullen goede voornemens hebben gemaakt, maar ook zovelen niet. Je kunt ze benoemd hebben op Oudejaarsdag, maar je kunt ze natuurlijk net zo goed op een moment benoemen die voor jou goed voelt.

 

Waar gaan goede voornemens over? De intentie om goed voor jezelf te zorgen en daarmee een betere versie van jezelf te creëren, maar ook te ontdekken.

 

Voor mijzelf staan de laatste jaren sterk in het teken van het vinden van een betere versie. Ja, de laatste jaren…. Het is namelijk niet iets dat je eventjes fixt, maar wat in kleine stapjes steeds meer de goede vorm krijgt. De uitdaging is om het vol te houden en niet in oude patronen te vallen. Wat je daarvoor nodig hebt ontdek je gaandeweg.

 

En vaak heb je daar hulp bij nodig. De juiste mensen om je heen verzamelen die jou de ruimte gunnen om jezelf te ontdekken en jezelf te zijn. Maar ook professionele hulp kan een stevig handvat zijn om je richting te bepalen. 

 

Als ik het dan heb over de goede voornemens dan gun ik je vooral dat je, op het moment dat het jou past, goed zorgt voor jezelf! 

 

 

Om bewust te leven, moet je weten hoe je veranderingen te weeg kunt brengen. Klik hier voor een interessant filmpje over hoe je een Happier Life kunt creëren.