Mijn bedrijf bestaat 2 jaar

Mijn bedrijf bestaat 2 jaar

Hoewel het een moeilijke en ongewisse tijd is, wil ik hier wel met plezier stil staan bij het feit dat mijn praktijk nu 2 jaar bestaat. En uiteraard graag met jou vieren.

1 April 2018

Begon ik eindelijk mijn eigen praktijk als coach voor mensen die voelen dat er meer in hen zit dan er nu uitkomt. En jee wat voelt het goed om datgene te doen waarvan ik weet dat het zo bij mij past. De weg die ik af moest leggen is spannend geweest, maar ook leuk, en interessant. Zoveel meer over mijzelf te weten gekomen, zoveel interessante mensen ontmoet, zoveel ervaren. Ik ben nu 2 jaar verder, nog steeds aan het leren, maar heb alle tools om antwoorden te vinden. Hoewel er ook nog veel meer is te ontdekken, maar voor nu is het even goed. Het afgelopen jaar ben ik verhuisd naar Amersfoort (na 30 jaar Almere) en deze maand zal ik ook definitief mijn praktijk in Almere achter mij laten. Dit jaar dus weer een nieuwe uitdaging om hier, in deze mooie stad, mijn netwerk op te bouwen en een goed fundament neer te zetten voor mijn bedrijf. Ik heb er zin in!!!

Herken jij het gevoel te willen doen wat zo goed bij je past?

Ik hoef je natuurlijk niet te vertellen dat dit niet eenvoudig is. Wat ik je wel kan vertellen is dat het haalbaar is! Op welk gebied je ook iets zou willen veranderen, het is mogelijk.

Zeker in deze ongewisse tijd zul je meer bij jezelf te rade gaan en vragen stellen over het leven dat je leidt, het werk dat je doet, de relatie die je hebt met je partner of met andere dierbaren om je heen. Hoeveel van jezelf lever jij in?

Met mij kun je deze vragen bespreken en samen kunnen wij kijken hoe je beter voor jezelf kunt zorgen. Dat is namelijk prioriteit nummer 1. Zet jezelf op de 1e plaats en dan kun je een beter mens zijn voor de ander.

Wat bied ik je aan?

 

Om in deze moeilijk tijd toch te vieren dat ik al 2 jaar mijn eigen praktijk heb wil ik je een leuk aanbod doen. Op elk pakket dat ik aanbied geef ik in de maand April 20% korting. Uiteraard hebben wij eerst een gratis kennismakingsgesprek van 1 uur om te kijken of jij met mij het traject wil aan gaan.