Vandaag vier ik dat mijn bedrijf 3 JAAR bestaat

feest 3 jaar

Vandaag vier ik dat mijn bedrijf 3 JAAR bestaat

Graag wil ik met je vieren dat ik vandaag 3 jaar geleden mijn handtekening zette onder het inschrijfdocument bij de Kamer van Koophandel en daarmee mijn droom waarmaakte; een eigen praktijk!

Wij hebben allemaal een lastig jaar achter de rug en helaas is het nog niet waar wij zouden willen zijn. De vrijheid voelen om te mogen genieten van alles dat er is. Zodra het weer mag zijn de plannen groots; weer knuffelen, contact zoeken met wie je wil, lopen en staan zonder rekening te houden met afstand, terrasjes bezoeken, uit eten, naar de film, fysiek collega’s ontmoeten, andere werkvormen krijgen, niet meer de hele dag achter het beeldscherm, ruimte voor jezelf creëren, en noem maar op.

In mijn praktijk merk ik dat de mentale druk hoger is dan ooit. Je bent je bewuster van je omgeving, je werk is heel anders, je communicatie met anderen is niet zoals het was, je ervaart veel stress, je voelt je eenzaam, je privé leven is niet meer wat het was….

Voor velen is dit een moeilijke periode en is het niet altijd helder hoe hier mee om te gaan. Wil jij meer regie over je leven? Of wil jij meer inzicht hebben in wie jij bent? Dan is dit nu nog meer de tijd om met mij een coachtraject aan te gaan.

 

Het kadootje dat ik jou wil geven is dat ik in de maand April op al mijn coachtrajecten, maar ook losse sessie, een korting geef van 20% *

 

*Uiteraard blijft het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek hier van onderdeel uitmaken.